Anotace: Víkend u Nežárky...ryby..slunce... ticho. Pryč od veškerých starostí.. Nechala jsem si rozněžnit srdce i duši .. A ted .. Zase jen starosti všedních dnů..Vše je nějak jinak než má být..rozdíl dvaceti let..
Liduško,velmi pěkná...vzpomínková.
10.08.2020 22:24:36 | Jaruška
Ano, je mi blízké.. Polštář, který nikdy nevyperu.. A myslím, že by se nás takových našlo víc. Laskavé verše s nostalgií "bylo".
28.06.2020 19:39:12 | Vivien