Po uši v lásce
Dávám si svou dlaň pod tvář
hladím si tváře,
jak jsi je hladil ty.
Být aspoň na chvíli
Tvoji paní.
Sdílet s Tebou
lásku i tvoje sny.
Dávám si na tvář klapky prstů
hladím pramen vlasů svých.
Kdesi za okny
déšť si ťuká stejně ,
jak mě kapky na očích..
Přečteno 239x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, jenommarie, KeepTheFlameBurning, Isla, Tomcat
Komentáře (3)
Komentujících (3)