Ach ta láska
Ach ta dívka plavovlasá,
v srdci mi nechala šrám.
Duši mi ukradla, rozervala ve dví.
Sténám tu v temnotě sám.
Ach ta láska nelítostná,
zahrává si se mnou dál.
Nechtěl jsem milovat, však nemůžu jinak.
Leda života bych se vzdal.
Ach ta pýcha plavovlasé,
mohla být mnou a já jí.
Nechtěla však s lůzou život tratit
a tak odešla bez loučení.
Láska si vybírá, jak se jí zlíbí.
Jen smrt je ke všem spravedlivá.
Bohatý a nebo chudý,
To ji nikdy nezajímá.
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat
Komentáře (0)