Pred spánkom
Na viečka sadá mi priateľ sen.
Svoju moc však nevie využiť.
Darmo sa snažím zastrieť
spánkom zrak,
myseľ mi lieta sťa
vyplašený vták.
Nemožno pretrhnúť
myšlienok mojich niť,
nemožno prerušiť vedomý sen.
Snívam, ale nespím.
Nespím. Len snívam.
Ja dnes bozkom tvojim
podľahla som,
nebránila som sa ničomu.
Dotyky rúk tvojich pálili.
Ty hral si sa
s mojimi vlasmi
a bozkom na perách.
A šťastný si bol.
Ja blažená.
Zaspávam.
Zaspávam s vedomím,
že zajtra znovu budem cítiť
teplo tvojich úst.
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Isla, Emily Říhová, Tomcat
Komentáře (4)
Komentujících (3)