Tobě!
Rozpadá se sevření,
sevření našich dlaní,
zdá se jak zjevení,
láska,
o které jsme neměli zdání.
Dívám se do Tvých očí,
které se rozpadají,
mžitky se kolem točí,
vše mění,
sedám si na posteli, hledám.
Tvé oči, Tvé ruce,
které jsou se mnou spojeny,
Obejmi mě,
miluj mě.
Buď se mnou, prosím.
Navždy.
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Tomcat, Vydima27, Emily Říhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)