Jsme jedním
Anotace: Pro mého muže :)
Jsme jak dvě řeky co splynuly v jednu
Spojení a navždycky spolu spjatí
Míříme vstříc poznání a nekonečnu
Jeden jsme s tím druhým, nerozluční
Tvoříme koryto v našich duších
Co nikdo nevymaže a vždy zůstane stopa
Nikdy nezmizí a navždy bude vryta
Jak vrásky ve tváři, ať tvořila je bolest či smích
Splynuli jsme v jedno a stali se jedním
Už není návratu ohlížet se zpět, jen kupředu
Stáli jsme před sebou nazí, zcela obnaženi
Na kosti, na srdce až na duši, pohlédli jsme
Jsme jedním, jsme tady a jsme spolu
Osud přál si spojit naše srdce, ruce a těla
My vyšli mu vstříc, rozumem i citem
A nechali vzniknout novému, nepoznanému
……
Přichází život
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, její alter ego, Frr, Iva Husárková, Tomcat, Emily Říhová
Komentáře (3)
Komentujících (2)