Nevěř nikdy poutníkovi, co si svou vlastní cestou kráčí . . . Žal ten nelze popsat slovy, však nepropadej pláči. Poutník sfoukl plamínek, než v požár rozhořel se, nechal ti pár vzpomínek a zmizel v temném lese. Třeba ač kráčí sám, tak v myšlenkách je s tebou a ty jej zahříváš, když jej dlaně zebou . . .
08.03.2007 21:02:00 | ourbloodiscursed