Anotace: ...
Nenápadný úsměv
a záblesk ve Tvých
očích
předkládají
bezbarvý text
co dáváš
jen mě
přečíst
jenž ochutnat
chci
až dotknu
se Tě
poprvé
v tomto
novém
světě...
...hezká prosněná...;-)
10.07.2020 14:13:25 | Marten
Děkuji :-)
12.08.2020 14:00:03 | Zbynislaw Thinkiewicz
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?