VE DVOU
ve dvou se to
cokoliv
nemám strach ze selhání
tedy vlastně mám
jenom ale napůl
když ve dvou
zbýt si ale sám
když doteky zebou
to šíleně vždy svírá
nečekám nad strázní zamhouřené oči
ještě míň ale přisazení
kdy zmučena je víra
že právě ve dvou
na všechno umím vykřesat dost sil
nečekám žádné zázraky
stačí mi že s tebou
Praha, 10.7.2020
https://www.youtube.com/watch?v=Vz6r0TP4FBI
Řekl bych, že jedna z Tvých nejsilnějších. Číst a nechat báseň polehounku doznít. Jo, to je ono. Dát jí čas doznít*
10.07.2020 21:15:53 | šerý
.."ve dvou se to____cokoliv"...by úplně stačilo...ostatní si domyslím...;-)
10.07.2020 14:09:11 | Marten
Moc krásně vyjádřeno...stačí jen to "s TEBOU ". Je to mnoho. :-)* *ST
10.07.2020 11:16:01 | jenommarie