... bohyně je v prdeli ... bolej mě záda jako by mi tam někdo vrtal vrtačkou ... to na bedrech ... a ty posraný matrace se mně mstí ... na krční páteři mi vysí vysoká hora ... do hajzlu se mnou ...
21.08.2007 13:32:00 | Marcella
Co k tomu napsat??? Název hovoří za všechno... Snad jen... Jestli existuje dokonalost, takhle nějak vypadá...
20.03.2007 10:20:00 | Ollie
Splynutí a prolnutí ...
...je hned po velkém třesku ...
jedno z největších tajemství vesmíru ...
... Tak proč se o to první ...
... ... ... ... .. .. . . nebo druhé
.. ... ... ... ... ... ... ... .. .... nepokusit ... :-))
12.03.2007 17:13:00 | HarryHH
.. kocourku, už mi ty tvé věčné dojáky lezou srdcem !!!!
:(((((((((((((((((((((((((((((((( béééééééééé.. uáááááá ...mnááááááu
08.03.2007 13:46:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
... Járo ... pro mě je krásná a nejkrásnější jen duše ... nic víc ... jako modelka bych se utrápila krásou ...
08.03.2007 08:56:00 | Marcella