Ono taky proč vymýšlet něco nového, když je to tam tak pěkně napsané... Za své bych to ovšem nevydával...
13.07.2020 12:35:14 | Jan Kacíř
V bibli je to takto:
Kéž by mne zlíbal polibky svých úst – nad víno lahodná jsou milování tvá!
Tvá interpretace je téměř doslovná. Upravit pár slov a prezentovat to jako báseň, to mi přijde hodně odvážné. Za mě velký palec dolů.
13.07.2020 11:48:40 | Schíza