Ustráchaná maringotka
Anotace: Nová tvár, nové pocity a nové obavy.
Niečo cítim.
Niečo konkrétne a zároveň abstraktné
Ale bojím sa priradiť meno
Aby som nemyslela,
Že je niečo
čo vlastne nie je.
Nechcem riskovať sklamanie.
A pritom stále domýšľam budúcnosť
I keď neviem ako dopadne.
Tak mierny strach ma zviera.
Bojím sa ľudí a odmietnutia
A neviem už kedy je čo realita a kedy výmysel,
Zrodený z čistého domýšľania.
Tak radšej by som mala nechať
Plávať loď s kurzom života
Nestarať sa o to, čo má byť
A snáď sa na mňa usmeje
Šťastena.
Možno teraz a možno inokedy.
Přečteno 213x
Tipy 11
Poslední tipující: Dávid, Denael, J's .., vojtěška
Komentáře (6)
Komentujících (5)