Proč dávat květinu?
Anotace: Je to láskou nebo MDŽ? Hlavně je to pro ni... ;o)
Proč měl bych ti dávat květinu?
Snad orchidej, růži, ne. Já raději kopretinu
a za každý její lístek okvětní
políbení.
Proč dávat květinu?
Proč růže s trním, to co ona hravě zastanu.
Mám na to strniště třídenní
a ve skříňce holení vím že to má milá ...
Promiň, květina zvadla mi,
jsem jenom chlap.
Promiň, zapomněl jsem ji koupit, ale mám tě rád.
Rád k zbláznění.
Přečteno 548x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)