Strach, žárlivost a doměnky
Dnes ses mi zdál
trošku odměřený
Možná ses hřál..
O klín vlastní ženy
Možná se ti povedlo
probourat zeď .
a možná ,
možná se s ní miluješ právě ted...
Nejsem sobecká ,
jen se bojím..
Že se mi vezmeš..
ŽE MĚ ZABIJEŠ
Že opět padnu v boji
Přečteno 214x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Isla
Komentáře (2)
Komentujících (2)