Láska mi brání zestárnout

Láska mi brání zestárnout

Anotace: Moře padá na útes skal, Jdeme o kousek blíž, A spád děje mi mnohé dá, Zrychlený tep a tvůj klín. Plujeme v proudech každý sám, Každý z nás je bloud, Jen ty víš stejně jako já, Láska mi brání zestárnout

 

Pátrám v dlaních

Dávno měl jsem jít už spát

Co osud spojí

Jak mám ty kresby brát

 

 Moře padá na útes skal

Pěna stříká výš

A spád děje mi mnohé dá

Teď, když měsíc klesá níž  

 

Plujeme v proudech každý zvlášť

Snadno ztrácím směr

Jen ty víš stejně jako já

 Loď je plná děr

 

A šaty máš už zmáčený

Po těle stéká sůl

Jediný na čem záleží

Je ke dnu neklesnout

 

Moře padá na útes skal

Jdeme o kousek blíž

A spád děje mi mnohé dá

Zrychlený tep a tvůj klín

 

Plujeme v proudech každý sám

Každý z nás je bloud

Jen ty víš stejně jako já

Láska mi brání zestárnout

 

 

(Hanuš Šparlinek, 07/2020, in tribute to my favourite song…Cover me)

 

 

Autor Hanuš, 16.07.2020
Přečteno 227x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Donne, Vivien, Tomcat, petrzal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc hezká, pohladila :)

18.07.2020 14:22:34 | Emily Říhová

líbí

Kdyby nic jiné, už jen ..láska mi brání zestárnout.. úplně stačí.

16.07.2020 13:31:16 | Vivien

líbí

To se mi hodně líbí.
Hlavně to zpracování - fakt dobrý dost.

16.07.2020 12:16:33 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel