Nevzdat a bojovat
Anotace: Věřím ve věštbu...
Pokloním se hvězdám,
Dám si sobě slib,
Že to jen tak nevzdám,
Že snad bude líp.
Neúspěch mě srazil,
K zemi travnaté,
Na chvíli mě zmrazil,
Smutky šťavnaté.
Vítr čeří hladinu,
Je třeba řeku překročit,
Pár dubových klínů,
Dokáže srdce zotročit.
Velmi trpělivá a vytrvalá,
Uklidnit si trochu mysl,
Hlavně nebýt duchem malá,
Snad bude to mít smysl.
Má cenu za něj bojovat,
To on mi stojí za to,
Za strach se teď neschovat,
Snad budu jeho zlato...
Přečteno 238x
Tipy 13
Poslední tipující: Discipulos, Rozmarýna, Elis1ě, Roser, Emily Říhová, Donne, jenommarie
Komentáře (9)
Komentujících (5)