Chtíč
Anotace: Naše levhtivé hrátky
Sjizdim ti po zádech,
hebkych jak samet,
drasám ti kůži,
žhavou jak troud.
Uhlíky v očích,
Ti zažehnu v plamen,
nesmelost Tvou,
zbavim všech pout.
Jazykem kroužím,
v puklinách slasti,
nebraň se tomu
a chtíči se poddej.
Očima tonu,
v Tobě jak v pasti,
lechtivým hrátkám,
se mnou se oddej.
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomcat, Emily Říhová, Donne, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)