Láska je toužení,
Láska je soužení,
Láska je velký dar,
Pro lásku jít i v světa kraj....
;-)ST
20.07.2020 16:31:11 | Tomcat
Zase parádička po ránu ;o) měla bys nazvat své básně do sbírky, to mi tam nahoře chybí k dokonalosti ;o) Dík za rozehřátí ;o)
20.07.2020 07:49:42 | Crazymike
Miku, nejhorší, co pro mě může být je vymýšlet název :D a ty po mně chceš ještě název sbírky :)
20.07.2020 09:54:00 | Pittoresque
To je pro mě vždy to nejlehčí s úvodem a závěrem :o) Z Tvých děl na mě kouká tak název Neviditelný muž, Ne(skutečný) muž nebo něco takového :o)
20.07.2020 09:56:19 | Crazymike