Zamilováni
Stát tam
někde pod hvězdami..
Držet se tě za srdce ..
Jen květy louky mezi námi
Noc , ta svojí vášeň chce
Líbat tě
v srpnové noci ,
kdy nad námi
dráha z hvězd..
V té nekonečné dálce
nad hlavami
chtěla bych tě lásko svést .
Stát tam
Pod tím nebem
Držet se
za provázky od srdcí
Vědět na vždy ,
že dva je jeden..
V tlukotu něhy
dvou srdcí
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Tomcat
Komentáře (4)
Komentujících (4)