Myška
Anotace: varila Myšička kašičku
Myška, Myška
Ty si riadná mrška
Vieš ty čo prečo já
sú zalúbený ako voják
Keď hovorí si preci preci
Ochutím ťa ak dve deci
Dobudem ťa, som starý mazák
na pláži si lahnieš na znak
a pred hradbami nepriatel
odhodím do travy revolver
Za sladký dotyk tvojich per
ked nozdry dráždí tvoj éter
Že? Je to veru dobrý kšeft
But, only twenty minutes left.
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
Komentáře (0)