Podium
Anotace: jsem jako vosk ve tvých rukou
Očistím tvoji tvář,
než masku své role nasadím.
Ty budeš na pódiu zář,
která ve slabé chvilce poradí.
Než svět kulis mě pohltí,
za oponou očekáván a schovaný.
Ty vyjednáváš proplutí,
všemi na nebi bránami.
Jsem herec ve tvém kostýmu,
co ušilas mi světlem hvězd.
Tys déšť co zbavil mě zločinů,
mapa jíž nechávám se vést.
Přečteno 193x
Tipy 9
Poslední tipující: Donne, Emily Říhová, Martinecka23, šerý, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)