Neznámou v davu tváří
Kdesi v cizích ulicích
Co lhostejně se tváří
Bez očí tak jiskřících
Nebo jen pouhým jménem
Co si přečtem v novinách
Na nějž hned zapomenem
Bez svírání v slabinách
V zástupech jednou z vůní
Obyčejnou docela
Co nesním nikdy u ní
O tom jak tys voněla
...však byla jen jednou z mála
co k srdci se přiblížila... :)
Moc hezká R.K.
21.07.2020 23:52:35 | Emily Říhová