Ticho
Ticho mezi řádky
Možná už tě to nebaví
možná potřebuješ klid..
Po roce najednou ,nepopřál jsi mi
Abych si krásně nechala snít .
Je ticho mezi řádky ,
jen vítr žene vpřed
Ze srdce vroucí cit ..
Já miluji tě..
Vrať se , ať tě zase mohu mít ..
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová, Frr, Roser
Komentáře (1)
Komentujících (1)