Vteřiny
Anotace: Vteřina je krátký čas...
Vteřiny
Jen jednu vteřinu,
právě a teď...
Jen jednu vteřinu
a se mnou se točí celý svět.
Vteřinu krátkou,
jak samotný dech.
Na chvilku pouhou...
jen stín zbyl na zdech.
Počítám marně...
Stejně jako slova svá,
počítám chvatně...
můžu říct - lásko má?
Jen kvůli tobě, zastavit čas,
jen na okamžik pouhý...
chci být s tebou zas.
Komentáře (0)