Sen
Anotace: Zase ses mi lásko zdálas
Jako šaman na oblohu,
vyšel měsíc v plné kráse.
Psal mi vzkazy na výlohu,
noci temné černovlasé.
V hloubce studny,
srdce mého ospalého.
Dával sny vůbec ne nudný,
pocit štěstí nemalého.
To tys po svitu jeho přišlas,
v tanci zvuku citů strun.
Hudba krásná, teplá, čistá,
jak inspirace sbormistrům.
Odleskem úsměvu jsi hvězdy zažehla,
z té záře noční byl jsem opilý.
Na každou mou buňky jsi dolehla,
když mě sny se zas vrátily.
Dnes Minervou jsi byla mojí duše,
zvítězila si nad stíny.
Láska vypadá jednoduše,
když mlsám s tebou vteřiny.
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Martinecka23, Tomcat, Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (3)