Černovlásko
Miluj mě tiše,
tak aby slunce zas vyšlo
Miluj mě tiše,
tak abych to slyšel jen vzdáleně
Má černovlásko
Dívej se hlasitě
Nakrm mě láskou,
ale nikdy ne navěky
Tiše to prožij
Zakřič si v duši
A pak utiš své srdce
Přec ticho a křik
To vše utrápí k smrti
Má divoká černovlásko
Nechci tě
Nechceš mě
Možná že příště, kdoví...
Přečteno 276x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, Danger, Dávid, Psavec, Dája K, Tomcat, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)