Anotace: je to báseň o mně...a mých momentálních pocitech....
Tahle se ti opravdu povedla. Sice mi trvalo jenom chvíli tu básničku přečíst, ale dlouho jsem nad ní přemýšlela...Jenom tak dál :)))
11.07.2007 17:21:00 | Namaroniké
jj, život jde dál... ale stejně jako ty si někdy říkám: "proč všechny dobré věci končí?"
25.03.2007 16:16:00 | Nikytu
Uplně přesně tě chápu.....momentálně prožívám něco podobného. Dobře napsané... 100%
08.03.2007 15:41:00 | confused.princess