Miluj mě
Miluj mě,
prosím,
když líbám tě,
a slzu tvou rosím.
V den, co den,
na náruč myslím,
a po čele,
ti prstem kroužím,
tím srdcem,
co po tobě touží.
Chci, moc chci,
býti v srdci jediném.
Chci,
a kreslím na papír,
co cítím,
až se protrhne,
ten dar v srdci.
V zahradě rozkoší,
tam jsme,
a písničkář.
Na loutnu nám hraje,
tu jsme v objetí.
Tu ladíme a ladíme,
až sladíme,
ten cukr,
z malin i borůvek.
Miluj mě,
a zem si povyskočí!
Lásko,
jsem tu jsem,
do tebe,
i v tobě.
Slzu tvou opětuji,
a tím ověnčuji,
ten věneček,
co v podušce,
nás zahalí.
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Denael, Emily Říhová, Tomcat, jenommarie
Komentáře (7)
Komentujících (4)