Anotace: Česká verze pod anglickou, ta má přednost, byla první :-) https://www.youtube.com/watch?v=5zjftiwSoTg
More than once
I was blamed
to have stolen a soul
of someone
well, of one
two, three or more
More than once
I loved deeply
under the summer stars
devoted to the heat wave
of intense butterflies
under the skin of my tanned belly
More than once
I kissed you
only in my mind
for being too chivalrous
and not willing
to interupt your story line
More than once
I loved you, my Muses
and more than once
I let you dispel
the worries and then disappeared
into the memory of a burning
lost summer night
More than once
I did that
for you, for myself
for love and passion
without a concession
to steal your heart
and let you steal mine
More than once
oh yes, more than once
the love burnt
in my veins
and flew through my body
as there was nobody
able to cool it down
And then, one day, not long ago
I met myself
sitting alone
under the rooftop of summer sky
and I fell in love
with no one else, but me
---
Více než jedenkrát
mě vinili
že jsem ukradla duši
někoho, jednoho
dvou, tří, možná více
Více než jedenkrát
jsem milovala, hluboce
pod letními hvězdami
oddaná vlně žáru
z toho nespoučtu motýlů třepotajících se
mi v bříše pod mou opálenou kůží
Více než jedenkrát
jsem vás políbila
jen ve své myslí
protože jsem byla příliš galantní
a nechtěla jsem narušit
vaše vlastní dějové linie
Více než jedenkrát
jsem vás milovala, mé Múzy
a více než jedenkrát
jsem vás nechala rozplynout
všechny obavy, a pak jsem zmizela
ve vzpomínce hořící
ztracené letní noci
Více než jedenkrát
jsem to udělala
pro vás, pro sebe
pro lásku, pro vášeň
bez svolení
ukrást vaše srdce
a nechat vás ukrást to mé
Více než jedenkrát
skutečně, více než jedenkrát
hořela láska
v mých žilách
a protékala mým tělem
protože nebyl nikdo
schopný ji uhasit
A pak, jednoho dne, nedávno
jsem se potkala
sedící samotnou
pod střechou letního nebe
a zamilovala se
do nikoho jiného
než sama do sebe
A jistě je to i víc skutečné:-) ;-)
03.08.2020 21:52:59 | jenommarie
Ano, myslím, že mít zdravý vztah sami k sobě je základ ke štěstí :-)
04.08.2020 08:43:56 | Denael
Jj moudré milá Danael..na tom lze stavět mnohem lépe a krásněji. Tak ať se TI to stále daří. :-)
04.08.2020 09:08:01 | jenommarie
Děkuji, on to byl vlastně dlouhý proces, který vrcholil už chvíli, jen tehdy u mola mi došel ten krásný pocit ujištění, že si to všechno finálně sedlo :-)
04.08.2020 13:37:30 | Denael
Vždy se člověk musí snažit být si blíž a ono to jde v životě trochu dokola..ale, když už o sobě člověk víc ví, ty procesy zkracují svojí délku..k tomu uvědomění si.;-)..já vím..že každý sám za SEBE..musí
04.08.2020 13:40:59 | jenommarie