Kam odchází láska?
Anotace: Proč opouští nás?
Opouští nás,
je unavená?
Kam odchází láska?
Kam vytrácí se?
Bez rozloučení ...
Je nespoutaná,
nemůžeš ji svázat,
uschovat do zásuvky,
k zaprášeným vzpomínkám
s nápisem Kdysi.
Propletené dlaně,
už nehřejí se,
netouží...
po pohlazení.
Kam odchází láska?
Sladkobolné poblouznění,
už nevídám v Tvých očích.
Odletělo na křídlech kolibříka.
Kam odešla Tvá láska?
Jen pusté chladné místo,
jak v kostele bez věřících,
zanechala v srdci.
Kde bloudí Tvá láska?
Prosím vrať se...
Přečteno 191x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Emily Říhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)