Ve snu lásky, zas!?
V soumrak děsu čirý,
na polích kde vily tančili,
okolo královny noci, měsíční ďas,
pro mé vyznáni ji, nastal čas,
„Má charming demon belle,
jak z Lovecraftových děl,
srdce mé láskou tě zdraví,
miluji tě, stále praví"
víly v tanci přestaly,
a pod královniny křídla, se schovali
její bílá tvář se usmála,
a dvěma prsty, černé rty zakryla,
polibek vzduchem mi dala,
a pojď ke mně blíž, ukázala,
a v tu v posteli zas? zas!?
další sen, kde můj lásky čas?