Vždycky mě dostaneš,
tou svojí vlídností,
všechno mi promineš,
s takovou lehkostí.
Vůbec si to nezasloužím.
dobře to víš.
po Tobě jinak toužím,
z toho mě nevyléčíš.
Musíš mě nenávidět,
jinak to nejde,
nesmím tě nikdy vidět
jinak to nepřejde.
Přemo ona zkrátka miluje čiSTě a to je dar.;-)
05.08.2020 07:26:25 | jenommarie