Anotace: ..
Lásko moje milovaná,
krví mého srdce zalévaná.
Mé srdce bylo rozbité,
slzami krápěné,
ale tohle Pazzle složité
je zas v celek složené.
Mluvím teď o štěstí.
Žhnoucí mé city,
nové mechové cesty
po kterých krčím jen já a Ty.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?