Krůpěje rosy jak slzy kanou
ze stébel kytek, trav i stromů
našli jsme lásku nepoznanou
nyní ji přenesem do svého domu.
V ulitě vlastních ničemností
změní nás láska na dary,
najednou plni jsme statečnosti
pro lásku svou jsme se rozdali.
Co se to stalo během chvíle,
škrtl kdos sirkou u benzínu?
Výbuchem citů teď opile
bloudíme spolu beze stínu.
Ať vzájemně krásná zamilovanost
vydrží déle než pouhá opilost...
Moc hezké, Ďáble ;)
11.08.2020 23:28:26 | Emily Říhová
ano pravá láska ta co jde od srdce k srdci je vždy nádherná
11.08.2020 18:54:54 | kiriekrelion