Hřejivé vzpomínky na lásku
Anotace: ...díkůvzdání létu
V luxusním kočárku dítko kníká
matka neví co si má počít
upoutá pozornost záletníka
ten prahne po romantické noci
Každý zakusí pět minut slávy
sám by nezhrdl delší chvilkou
vrhá na ni pohled nenechavý
jímž by rád svlékl slibné tílko
Chtivě jímal její rujné plody
třímal je - laskal láskyplně
k létu přece patří těla svody
obdivné verše k slunci i luně
Najděte zálibu v lásce letní
staňte se inspirací básníků
vzpomínky zahřejí vždy když se setmí
zejména po návratu z butiku
Přečteno 271x
Tipy 19
Poslední tipující: Ruda Štola, Emily Říhová, Marten, Nikita44, Krahujec, Vivien, Amonasr, Psavec, Lighter, šerý, ...
Komentáře (0)