Anotace: ...
Splíváme
lehce
v duetu našich
hlasů
s doteky letmými
a možná oba
přejeme si
ať píseň ta
má tisíc slok
a chvíle
ať je věčná
až políbím Tě
na tvář
a Tvé rty
roztají na mé
dlani
a konečky prstů
připraví se
k psaní...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?