Nástěnka
Na nástěnce jsem jednu hledal
a rým jí tam nechal.
Ona není na poezii.
A pak s neúspěchem jiné jsem koupil hortenzii.
Praštilo mě to do očí.
Stála tam a svraštila obočí.
Kdo to psal, že se přesvědčí.
Byla hezčí. Jinačí.
Přečteno 199x
Tipy 5
Poslední tipující: Ondra, Linna, Tomcat, Emily Říhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)