Až se po mě slehne zem.
Až se po mě slehne zem.
Nebude mi svět zapovězen.
Nechám Ti báseň o kaštanech!
Budeš si ji číst a bude líp.
Tam U Santošky je kaštanů dosti.
Jsme tu hosti!
Ať žije, kdo se postí!
A kde jsou ty šeříky?
A kde ta holka,
která po nich lezla
a doma nic neřekla?
Nechala tu báseň
a nebyla, jak zvadlá třešeň.
Báseň o kaštanech
a můžeš si ji číst v chladných dnech.
Diviš se, že holka lezla po stromech
a v duši měla kabaret?
A neměl jsi tu holku rád
anebo byl jsi jen kamarád?
Proč jsi jí to neřekl tolikrát?
Tak zase rostou šeříky
a kdo Ti přišije knoflíky?
Tak už řekni!
Ty má lásko z hrobu vstaň!
Jsem to já kdo Tě nejvíce miloval!
Přečteno 210x
Tipy 7
Poslední tipující: Paulín, annanymsová, Linna, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)