Ty a zase ty
Miluji...
Ten pohled,kterým se na mě díváš..
Ty vlasy ,co do rohů se ti točí..
Vůni tvou ,co v kůži skrýváš ..zvláštní barvu tvých očí..
Miluji..
Tvé sakramenty
Ta slova o Káče z Hudlic ????
jsi jak z doby před sto lety..
Však tak líbíš se mi nejvíc
Miluju
Tvé povídání..
prsty ,když mě hladíš..
Ta chtivá slova o mazlení..
Svým srdcem mě láskou svádíš..
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)