Buch, Buch...
Anotace: O lásce... ale hlavně bych tuto báseň chtěla věnovat svému miláčkovi, který je pro mne vším! MT moc
Jak srdce bije napoplach,
buch, buch
Jak sám v mdlobách je.
buch, buch
Když tebe lásko vidím,
buch, buch
Sama Tě hned cítím.
buch, buch
Projet rukou po tvém těle,
buch, buch
líbat ucho, líčko vřele...
buch, buch
Sám jen sténáš, láskou křičíš,
buch, buch
pak mě na oplátku také ničíš.
buch, buch
Cítím Tebe a už vím, že jsi to nejkrásnější...
co spadlo mi z nebe!
Komentáře (4)
Komentujících (2)