Anotace: ... 4.8.2020
Tak tohle se nedá jen zažít, ale musí se prožít.
Když pustina pokrásní a rozkvete slovo.
Pěkná, malá... a přesto znalá*
18.08.2020 22:19:08 | šerý
Viděla jsem a uvěřila...:-) Nejen křehká víčka...i Tvé verše křehké jsou...mám strach se pohnout, aby se nerozpadla, neb jemným citem a snivou touhou jsou spoutána...protkána... Smekám...jako vždy u Tebe :-)
18.08.2020 19:31:01 | Majda