Miluji Tě po tisící i v dopise s číslem dvě sta
Miluji Tě nad hvězdy i nad nejkrásnější žuly světa
Miluji Tě nad všechny vůně člověčí i nečlověčí
Miluji Tě, jako krev, co dává život věčný
Nepíšu v rýmech, ale v lásce
Že v každé sázce jde o víc než o peníze
V té naší, opravdové, snové, božské a upřímné
Co jsme uzavřeli s osudem
Rodí se dny plné požehnání
Že spolu půjdem přes hoře i moře
Tam, kde má duha svůj pramen
A víš co? Najdeme tam nejkrásnější kámen
Jako základní pro nové bytí, pro nové dny, pro čisté úsměvy
V srdcích si postavíme nový dům
A svým snům vyslovíme poklonu
Že se nám tak krásně zdály
A přivedly nás až k duze a štěstí
A tam se staly skutečností
Jednou se dostaneme do zákulisí sudičkám
Kde zjistíme, co daly nám
Do svých věšteb, když jsme přišli na svět
A až pak asi docela pochopíme naše poslání
Měli bychom jim už dnes vzdát holt, že nás spojily
A poslat jim tam, do světa nad mraky
Že jsme Ti, co věří v zázraky a že děkujeme
Protože Ty jsi kouzlo, kouzlo lásky nesmrtelné
Hledal jsi jako princ svou růži
A našel. S vděkem se skláním tomu muži
Co mě si vybral mezi tisíci
Dívku, která má nebe v očích ze studánek
Dívku, co otevřela svoje srdce pro jednoho prince
Dívku, co v hlase má zpívající vánek
A pohlazení nejen v dlaních, ale i v očích má
A Tvá láska ji naplňuje i dojímá
Až se, lásko, před usnutím obejmeme
Uvidíme se jako v zrcadle věčnosti
Nebude nic než jistota souznění, pravda a vítězství
Ano ..
Vítězství
Málokdo totiž ví, že v lásce se jen nežije, ale i vítězí
Tím, že najde se žena v Něm, muž zas v Ní
Chytí se za srdce a už se nepustí .. to je opravdové vítězství
Lásko, víš o tom, že my vyhráli?
Že jsme pochopili pravidla a zdolali
Všechny outy a přešlapy?
Nebudou už odchody ani návraty
Budeme spolu vnímat, být, myslet, žít
Budeme jíst a pít něco nového .. ne jídlo, ale jeden z druhého
Protože nejvíc nej je žít si pro sebe
A pro pomoc poslat prosbu tam .. domů .. do nebe
Vždy se najde odpověď, když spolu poprosíme
Lásko moje, oba víme
Že musíme věřit a s tou vírou jít společně
Ve dvou nám bude líp, statečně
A uvidíš, že se naučíš i v sobě číst
A že si budeš jist, že jsi pravý muž pro pravou ženu
A že já jsem list popsaný ve Tvém jménu
Vždyť jsem Tvoje, Tvoje Polárka
Povedu Tě a Ty mě, když dojdou síly
Správnou cestou, kterou nám víly protančily
Aby nám tak cestu značily,
Abychom našli, co jsme hledali
A proč jsme na světě, už se neptali …
A teď mě obejmi a zašeptej
Mám Tě rád
Jsi mé nebe
V Tobě chci žít, umřít a z mrtvých vstát
Tak to chtěl Bůh, Andělé i Osud a Vesmír s nimi
V souladu se zákony nebeskými
Budeme svoji napořád
Jen mě měj, lásko, prosím, rád
Miluji Tě nadevše a děkuji, že Tě mám
Do hvězd to zpívám a do řek posílám
Aby to vše živé i neživé slyšelo
A jen to dobré nám do srdcí pršelo
Miluji Tě nadevše
Naučíme se nás nazpaměť
A budeme mít v sobě celý svět
Tak mi dej ruku a pojď … začneme hned teď
Výborný by to bylo jako slib :o)
18.08.2020 15:23:26 | Crazymike