Šepotání do snu
Hladím tě,
aniž bys to cítil..
Do hebkosti tvých vlasů ,
kde vítr pár šedin chytil.
Něžně , na konečky tvých řas..
bříškem prstu .
Ke rtům,
kde tak nádherný tvůj hlas..
Něžně, tak jak to umíš jen ty ..
Vracím ti tvé doteky
Šeptám do ticha noci..
Tvým uším..
Že Tě miluji
Přečteno 254x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, jenommarie, jitoush, praetorian, petrzal
Komentáře (3)
Komentujících (3)