Právě lezu z postele!
Právě lezu z postele!
Každý ať si ustele!
Není to dřina!
Srovnaná peřina!
Polštář,deka, prostěradlo.
K správnému spánku madlo!
Právě lezu z postele
a venku praží slunce
a já hledám pohodu,
která nemá konce.
Právě lezu z postele
a čekám až má láska ustele.
Je to pohodlí.
Když harmonie se zabydlí.
Pak dobře je na každé židli
a v domě se dobře bydlí.
Přečteno 202x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková
Komentáře (0)