den

den

Anotace: ...

Když se ráno vzbudím,
myšlenky na tebe probudím.
Kdybych je nevzbudil,
tak bych tě zahubil.

Odpoledne se vidíme,
svoji lásku zdílíme.
Tulíme se spolu,
při jídle u jednoho stolu.

Večer se loučime,
spolu brečime.
Skoro se neznáme,
brzy se ale poznáme.

Když tě nevidím je mi smutno,
polibek ti dát je nutno.
Autor Proof, 21.03.2005
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel