Propast mezi námi...
Jsi pro mne srstí hranostaje,
sněhem, který z jara taje...
Nocí, která netrvá,
okamžik, kdy jsem jen tvá...
Bouří, která láme stromy,
povodní, co bere domy.
Soustem, které nezasytí,
ač bez viny, jsme oba bití...
Přečteno 280x
Tipy 11
Poslední tipující: VITANA, Marten, Emily Říhová, Akrij8, šerý, Psavec, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)