Milování pod duby
Kdybych tě nepoznala
Nikdy bych nehladila vlnky řeky
v ten den ..nebyla tam,
kdes mě políbil poprvé.
Kdybych tě neznala..
nebylo by mé srdce
láskou narudlé ...
Kdybych tě neznala
pod duby v proudu řeky
by nikdo štiku neviděl..
Nad vodou by se neprolét
lednáček..
Kterého vyplašil..sten ..
Kdybys tu nebyl..
Nedal mi část sebe
Nikdy nepoznala bych
Jaké je ..líbat nebe..
Být pro někoho krásná žena
I tak nějak z rána..vysvleča
Přečteno 276x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, jitoush, jenommarie, Akrij8, Tomcat, Krahujec
Komentáře (4)
Komentujících (4)