Další okouzlující dílo. Máš talent a ten je podtržen vlastními pocity a prožitky. Moc nádherná.
Azazen
09.06.2008 11:28:00 | Azazen
Mám zkušenost, že když se do anotace napíše, že se to nepovedlo, tak se to fakt nepovedlo. Ale tohle se povedlo.:-)
10.03.2007 22:13:00 | Rádoby zoufalá
Bývaly dny, kdy jsem přemýšlela stejně... empaticky se do Tebe vciťuji:o)..dnes mám holt takový den..celý:o)..
08.03.2007 23:41:00 | Bajík
Zlín...:) Třeba jsme se někde potkali... a tys jen tak prošla kolem... a třeba jsi mi vysvětlovala jak si mám koupit v automatu lístek na trolejbus..:) ( já jsem někdy děsné trdlo..) A nebo si říkáš, proč Ti píšu takové šílenosti..:))) Jestli jo, tak nevím...:)))
08.03.2007 22:07:00 | Favi