~~~~~~~~~~~~
Sladká je láska jako jahody
ty lesní,co rostou v zahradě "přírody"
někdy je i pampeliškou zlatou
i fialkou rozesmátou
zvonkem co zvoní
a zvonkem co modře voní.
Když se včelka s květem laská
i taková bývá láska
ten květ připraví snad o všechen pyl
to aby se čmelák náhodou neopil
kdyby do květu rosa padla
ne však proto aby kytka neuvadla.
Rosa s pylem květinovým
slunečním paprskem zakvašeným
sladkou medovinu vyrobila
i lásku motýlí ta kytka udobřila.
Aby ty lásky nebyly přelétavé
ale jenom pravé.
Láska co trvá láska co nekončí
kopretiny ani vlčí máky
pro lásky nebrečí.
~~~~~~~~~~~~
Tak jak kapičky rosy s nektarem květin potěší včelky, tak Tvé veršíky laskají duši...;-)ST
31.08.2020 20:19:30 | Tomcat
Láska je sladká
jako medu kapka.;-) *ST
31.08.2020 18:33:02 | jenommarie