Dám Ti.
Anotace: Ze sbírky Můj svět 2019
Dám Ti.
Dám Ti.
Pusu krásnou a něžnou.
Budu Tvou hvězdou jasnou.
Věnuji Ti.
Něco, co nemůže Ti nikdo dát.
Ale to musím jen Tobě pošeptat!
Věnuji Ti vše.
A budeš se smát,
protože mě máš rád.
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Tomcat
Komentáře (8)
Komentujících (4)